top of page

Gressholmen Kro søker assisterende kjøkkensjef og kokker
 

  • Frist Snarest

  • Ansettelsesform Sesong
     

Gressholmen Kro er en veletablert og travel sommerrestaurant på en vakker øy i Oslofjorden, kun 15 minutter med ferge fra Aker Brygge, og er åpen fra mai til september. Restauranten tilbyr en meny med høy kvalitet med både klassiske og nyskapende retter. 

På uteserveringen med plass til rundt 200 gjester serverer vi mat og god stemning. Kroa er et svært populært sted for utleie til selskap som bryllup og sommeravslutninger, som rangerer fra helt uformelt til hvite duker.  I fellesferien er driften værbestemt så man kan legge opp til en noe fleksibel arbeidstid i løpet av sesongen.

 

Assisterende kjøkkensjef
 

Din rolle:

Som assisterende kjøkkensjef vil du være en nøkkelperson i driften av Gressholmen Kro, og du vil være med å sette ditt preg på meny og kjøkkenets drift. Du vil bidra til å skape et dedikert team, sørge for at vi leverer mat av høyeste kvalitet, og opprettholde en arbeidsplass preget av trivsel og utvikling.

 

Ditt ansvar:

  • Menyutvikling og innovasjon, med fokus på kvalitet og sesongens råvarer.

  • Ansvarsrolle, inkludert implementering av opplæring, kvalitetskontroll og motivasjon.

  • Sikre overholdelse av HACCP og andre relevante forskrifter.

  • Bidra til et positivt og utviklende arbeidsmiljø.

  • Opprettholde og optimalisere rutiner for effektiv drift.

 

Hva vi tilbyr:

  • En spennende og utfordrende stilling på en av Oslos vakreste øyer med havutsikt fra kjøkkenet

  • En god arbeidsplass der ingen dager er like

  • Muligheten til å utvikle deg faglig og personlig i et dynamisk arbeidsmiljø.

  • Et sterkt teamfellesskap og et godt sosialt miljø.

 

Hva vi ser etter:

  • Fagbrev som kokk og solid erfaring fra à la carte-restaurant med høyt tempo.

  • Dokumentert ledererfaring og evne til å motivere og utvikle medarbeidere.

  • Erfaring med budsjettstyring, kostnadskontroll og innkjøp.

  • Kunnskap om HACCP og andre relevante forskrifter.

  • Evne til å jobbe strukturert, effektivt og løsningsorientert.

  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.

  • Evne til å håndtere stress og høyt tempo, spesielt i travle perioder.

  • Gode datakunnskaper (Excel, Word, etc.).

  • Gode skandinavisk og engelsk kunnskaper, skriftlig og muntlig.
     

Kvalifikasjoner:

  • Fagbrev som kokk.

  • Minimum 5 års erfaring.

  • Erfaring fra større selskaper og events er en fordel.
     

 

KOKK
 

Din rolle:

Som vår nye kokk vil du være del av et inspirerende kjøkkenteam som jobber med å skape fantastiske opplevelser for våre gjester. Du vil ha ansvar for din egen stasjon, hvor dine prestasjoner har en direkte påvirkning på den daglige driften og at kvaliteten på det vi leverer er av ypperste kvalitet.

 

Hva vi tilbyr:

  • En spennende og utfordrende stilling på en av Oslos vakreste øyer med havutsikt fra kjøkkenet

  • En god arbeidsplass der ingen dager er like

  • Muligheten til å utvikle deg faglig og personlig i et dynamisk arbeidsmiljø.

  • Et sterkt teamfellesskap og et godt sosialt miljø.

 

Hva vi ser etter:

  • Fagbrev som kokk og erfaring fra à la carte-restaurant med høyt tempo.

  • Kunnskap om HACCP og andre relevante forskrifter.

  • Evne til å jobbe strukturert, effektivt og løsningsorientert.

  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.

  • Evne til å håndtere stress og høyt tempo, spesielt i travle perioder som julebordsesongen.

  • Inngående kunnskap om nordiske mattradisjoner og moderne matlagingsmetoder er en fordel

  • Minstekravet er gode engelsk kunnskaper, men gode norsk kunnskaper vil gi deg et fortrinn

 

Kvalifikasjoner:

  • Fagbrev som kokk.

  • Minimum 3 års erfaring fra liknende kjøkken

  • Erfaring fra større selskaper og events er en fordel.

 

Er du den vi leter etter? 

Send din søknad og CV til post@gressholmen. Husk å spesifisere hvilken stilling du søker på.

Søknader vurderes fortløpende.

 

Vi ser frem til å høre fra deg!

 

Kontakt oss

Vår e-postadresse:

post@gressholmenkro.no​

Ønsker du å reservere bord eller leie lokaler?
Send oss en e-post eller bruk skjemaet under så svarer vi deg så snart som mulig. I travle perioder kan vi ha noen dagers svartid.

*VI TAR DESSVERRE IKKE RESERVASJONER UNDER 10 PERS.
Vi har over 200 plasser på uteserveringen, og det er drop in på mindre selskap. Det er sjeldent ventetid på bord. Skulle det være fullt kan du vente, eller ta med deg piknikmat til din favorittbadeplass.


*WE DO NOT TAKE RESERVATIONS FOR UNDER 10 PERS.
But we have seating for over 200 outside. If it is full you can wait for a table, or bring some take away food to your favorite secret spot.

Tusen takk!

bottom of page